Vattumannen

Kärlek:
Känns som din relation är värd varenda ansträngning åt. Även om det kan finnas problem, kan dessa lösas om du vill. Du behöver engagera dig i relationen för att garantera den bästa chansen till att lyckas. Om du ändå avslutar den kommer du ändå att veta att du gav allt. Du kommer också att förstå rollen som du spelade i relationens dynamik. På så sätt kommer du att undvika att attrahera liknande smärtsamma situationer i framtiden. Kärleken finns fortfarande där! Att arbeta med par terapi kan vara det bästa alternativet just nu. Denna professionella person kan identifiera dysfunktionella områden och vägleda er båda i mer gynnsamma riktningar. Det skymtas förändringar i positivt tänk där bortom horisonten, men det kan vara lite svårt att se dem ännu.

Jobb:
Vad vill du göra och vad brinner du för? När du fokuserar på dessa områden så ökar din glädjeenergi, vilket kommer alla till del. Tillbringa mer tid med projekt och aktiviteter som ligger dig varmt om hjärtat. Gör val som hedrar det som är viktigast för dig och som stöder ditt livssyfte. Du kommer också att hjälpa människor att utvecklas inom organisationen eller bokföra på något sätt. När du kallar på ängeln Metatron så hjälper han dig att motivera dig att reda ut vad som är viktigast för dig. Du kommer att hitta rätt.

Ekonomi:
Du har valt att följa din gudomliga vägledning och universum följer med i ditt beslut i detta. När du lyssnar till ditt hjärtas vägledning. Var avslappnad och säker och gå framåt med glädje och behag. Om du under vägens gång ser svårigheter, tänk då på vad som kan finnas längre fram om du fortsätter vägen fram. Tänk positivt, det är också en vägledning. Om det känns motigt, kan du vara i otakt med din rytm. Det går inte att påskynda denna process. Du behöver inte analysera eller skämmas när detta inträffar. Bara be alla änglar att hjälpa dig med dina önskningar. Vänta tills du känner dig stark inför nästa steg. Du behöver inte oroa dig för att tillfälliga problem ska hindra din önskning. Vad som än händer så är det meningen, och när det händer är det den rätta tiden. Släpp dina farhågor till universum och var försäkrad om ett lyckat resultat.