Vågen

Kärlek:
En hälsning från änglarna som antyder att något nytt kommer in i ditt kärleksliv eller återuppväckt passion i nuvarande relation. Kanske har ni redan gjort de förändringar/eller mött personen. Detta bekräftar att kontakten kommer att vara ömsesidig och äkta. Det är tryggt för dig att undersöka detta och änglarna kommer att vägleda dina handlingar. Om du redan är i en hängiven relation kommer du naturligtvis att konsultera dina änglar och kanske en rådgivare eller en annan betrodd person, för att få insikt i dina känslor. Medan detta kan låta passionerat att kasta sig i armarna på en friare kommer skuldkänslorna över detta snart ta över. Det är bättre att konfrontera problemen i din nuvarande relation, vilka är orsaken till att dina känslomässiga dörrar lämnades öppna. Om du ej är i relation nu betyder det att du möter en ny person. I sådana fall ber änglarna dig att ha tillit till att kärlek finns. Du förtjänar all kärlek du kan få. Änglarna vägleder dig att vara medveten om detta eftersom du aldrig vet när personen dyker upp.

Jobb:
Just nu är det kreativt skrivande som gäller och det är stressigt värre. Dokumentation i olika syften. Stressa inte för då kan det hamna på fel ställe. Kommunikation är också viktig nu. Lätt att bli lite förvirrad i ditt sätt att jobba. Finn en lättare väg eller be om en avlastning/schemaläggning som hjälper upp det hela. Du gillar jobbet, men inte när det blir för mycket. Du vill uttrycka dig kreativt och fläckfritt hela vägen. När du jobbar och din förbindelse med det skrivna ordet, kanske du tar emot gudomlig vägledning till att skriva en artikel eller författa en bok som kan komma att publiceras senare. Kalla på oss änglar, så hjälper vi dig igenom denna process.

Ekonomi:
Du har helt och fullt upp, och vi har hört dina böner om ekonomiskt stöd. Vi ser pengar som en symbol för överflödiga tillgångar som änglarna förser oss barn med. Den jordiga negativiteten som omger pengar kommer endast från mänskliga sinnen. Vi änglar ser pengar som utbytes energi. Vi vet att ni behöver materiella nödvändigheter. Som vilken kärleksfull förälder som helst vill vi att alla ska känna oss trygga, säkra och lyckliga. Det är ett av skälen att vi sänder er skyddsänglar. Dina finanser har blivit blockerade i det förflutna på grund av skuldkänslor och andra negativa tankar och känslor. Jag har hjälpt dig att släppa taget och få dig att släppa negativa tankar. Ju mer du tillåter mig att ge dig, desto mer kommer du att kunna få. I en nära framtid kommer du att kunna manifestera alla dina behov. Låt oss änglar hjälpa dig under tiden genom vår gudomliga insats.