Tvillingarna

Kärlek:
Nu är det dags att ut och se sig om, lära känna nya personer och samla information. Njut av att vara nyfiken kär. Snart kommer du att gå som på moln och ta mod till dig. Även om du kanske tvekar att börja en ny relation, är tiden inte riktigt den rätta just nu. Du är i mognadsfasen nu kan man säga. Det betyder att du har mer saker att lära innan du är tar steget. I allas liv är det en tid för förberedelse och en tid för plantering. Det är för tillit att bestämma dig för hur du ska göra. När det händer kommer du att vara mycket upptagen och arbeta väldigt hårt. Glöm ej att se dig omkring också. Du får hjälp av universum som ska hjälpa dig föra er samman.

Jobb:
Du har ett viktigt livs syfte som har med kommunikation att göra. Låt inte osäkerhet hålla dig tillbaka. Jag ska hjälpa dig. Jag är med dig som en av dina skyddsänglar. Du kanske undrar varför en ärkeängel är med dig. Jag hjälper många människor samtidigt, och du är en ibland dem. Jag hjälper dem vars livs syfte är inom konst eller kommunikation. Jag hjälper dig med att finslipa och lita på dina naturliga talanger. Sedan öppnar jag dörrar åt dig så att du kan uttrycka dina talanger på ett sätt som kan hjälpa andra. En ny karriär i sikte nu. Det jag behöver av dig i gengäld är ärlighet och samarbetsvilja. Berätta för mig om dina rädslor, ditt hopp, din förvirring, din osäkerhet och dina drömmar. Be mig att hjälpa dig och gå sedan igenom möjligheternas dörrar som jag öppnar för dig. Jag är helt på din sida! Min uppgift är att vara din coach och som sådan kan jag sporra dig på vägen. Var medveten om att jag bara pushar dig därför att jag vet att du behöver en liten knuff från universum.

Ekonomi:
Seger! Din önskning är på väg att bli uppfylld. Fortsätt med ditt arbete. Du har valt att följa ditt hjärtas vägledning, Universum följer med i ditt beslut i en naturlig rytm. När du lyssnar till hjärtat som viskar, är du i kontakt med dina önskningar. Var avslappnad och säker och gå framåt med glädje och behag. Om du under vägens gång ser att problem inträffar, är det dags att känna av och fokusera. När problem uppstår betyder det bara att du tillfälligt är i otakt med universums rytm. Du behöver inte analysera när detta inträffar. Bara be eller meditera, och vänta tills du känner dig stark för nästa steg. Din seger är oundviklig i denna situation så du behöver inte oroa dig för att tillfälliga problem ska hindra din önskning. Det är meningen, och när det händer är det den rätta tiden. Släpp dina rädslor och var försäkrad om ett lyckat resultat.