Monica

Agent nr 27
Ring: 0939-7576 Agentnr 27
Kort information

Hej!
Monica heter jag och arbetat som medium och healar sedan 2004.
Min mediala förmåga öppnades upp 2004 då jag brände ut mig totalt. Mycket hade hänt innan som stressade mig och till slut orkade jag inte mera.
Då blev jag ledd av människor i min väg till det mediala vilket jag inte hade någon tro på alls. Trodde att livet tog slut när man dör och det blir svart.

Men så fel jag hade för på 6 månader kunde jag helt plötsligt se, höra och känna av andevärlden! Naturligtvis blev jag först lite fundersam men tanken lockade mig mer och mer på att detta kunde ju vara mitt kall och så är det.
Jag har under dessa år jobbat med mig själv i mitt inre och utvecklat mig till en stark healar där jag hjälper många människor som mår dåligt. Att få budskap av anhöriga samt dina egna guider är tröstande ibland. Eller om du står i ett vägskäl och behöver hitta din väg. Hos mig kan du få ljus kärleksfull läkande healing och medial vägledning. Har du sorg hjälper jag dig med det. Du kan fråga mig om allt. Sjukdomar och död är inget jag pratar om.
En positiv och ljus känsla bör du ha efteråt när du pratat med mig. Hjälper även förvirrade själar över till andra sidan. Healar och lyssnar på vad djuren säger.

Du är varmt välkommen att ringa mig.
Kram