Liszia

Intuitiv Medial vägledning-Klärvoajant- Tarot
Ring: 0939-7576 Agentnr 29
Kort information

Klärvoajant Medial Vägledning Livscoachning Tarot Healing
Välkommen! Mitt namn är Liszia och jag kan hjälpa dig i livets olika skeende när det gäller vägval, livsdrömmar, förändringsarbete, healing och ande-kontakt. Jag kan även vägleda dig i din personliga- och andliga utveckling.
Kärlek, relationer, trygghet och arbete är vanliga ämnen men du väljer vad just du behöver för vägledning och inom vilket område och jag har självklart tystnadsplikt.
Jag har varit medial sen barnsben och utvecklat mig genom egen livserfarenhet, utbildning och att jag har arbetat med människor i olika livssituationer och är känslomässigt lyhörd, empatisk och har telepatisk förmåga.
Jag har barn och barnbarn och är både farmor och mormor.
Klärvoajant/synsk/sierska = läser av med mina inre sinnen och kanalisering.
Kan läsa av din personlighet och se vad du är inne i just nu, vad som föregåtts och dina framtida möjligheter med vägledande råd om hur du på bästa sätt kan nå det du vill ha.
Använder även mina tarotkort som hjälpmedel och har healingförmåga även på distans.
Jag kan visa hur du kan affirmera - skapa dina mål och önskningar. Göra förändringar och omprogrammering.
Jag är övertygad om att livet har vissa ödespunkter som är förutbestämda, men att det mesta kan vi påverka själva med våra egna val, affirmationer, frekvenshöjning och målmedvetenhet.
Medial vägledning = kan få ande-kontakt med budskap och vägledning.
Förutom kurser i personlig utveckling och mediumskap är jag utbildad och certifierad coach med NLP-inriktning på Gothia Akademi Göteborg, har även utbildning i friskvård, healing, massage, kost, barnomsorg och kurser i juridik, administrativt arbete och psykologi.
Jag arbetar tisdags-kvällar från 20.00 och du är Varmt Välkommen att ringa.

Kram Liszia