Team Member

Jessica

Agent 60
Ring: 0939-7576 Agentnr 60
Kort information

Sedan 20 år tillbaka har mitt fokus varit på personlig utveckling, andlighet och sökandet efter meningsfullhet. Jag har samlat erfarenheter, kunskap och upplevelser som tagit mig till insikten om att mitt livssyfte är att stötta, inspirera och vägleda andra till större välmående, harmoni och lycka!
Min kunskap består av en fusion av akademisk och andlig utbildning som jag använder mig av för att vägleda dig till ditt sanna jag, och så att du tydligt ser vilka vägar du är ämnad att gå för att uppfylla alla dina drömmar och livssyften – allt är möjligt!
Då du är sann mot dig själv och följer flödet kommer du att uppleva mer välbefinnande och sinnesfrid. Jag ser framemot att få hjälpa dig genom livets äventyr och att du ska öppna upp för de mirakel som väntar på att du ska ta för dig av dem.

Till min hjälp har jag kontakt med mitt högre jag och starka intuitiva förmåga samt mina guider, änglar och skyddsväsen, i kombination med orakelkort känner jag in vilken vägledning/råd du behöver ha i din livssituation för att du ska nå inåt, framåt, uppåt, vidare…
Så här är jag – till din tjänst!
Ser verkligen framemot att höra från dig och känna in dina energier så vi tillsammans når framgång för dig!

Med ljus & kärlek /Jessica

*Intuitiv Vägledare *Reikimaster *Beteendevetare * Personlig Utveckling *Änglakort/Orakelkort/Änglatarot