Ann-Ristin

Healer & Örtakunnig
Ring: 0939-7576 Agentnr 49
Kort information

Ann-Ristin är mitt namn, samekvinna mitt i livet som är född vid fjällets fot. Jag har följt renens vandringar som barn.

Jag är medium, healer och örtakunnig. Jag är upplärd av min farfar som var naturläkare, medium och healer och har har lärt mig mycket medan han ännu levde på jorden – sedan han passerade över har han funnits vid min sida som min guide.

Medial är jag sedan barnsben, mitt första mediala minne har jag från tvåårsåldern, då jag fick se en äldre släkting gå över till paradiset. Förutom att jag är medial utför jag healing genom distans och handpåläggning. Jag är även jordmor och en länk mellan moder jord och mänskligheten.

Som medium ser jag in i framtiden, ser det förflutna, har förmåga att se förvunna djur, människor och saker, jag ser och kan kontakta de som gått bort och passerat över till andra sidan och även de som inte passerat över än – de hjälper jag till himlen.

När du kontaktar mig så vägleder jag dig främst genom dina guider/ skyddsänglar och skyddsdjur. De förmedlar det budskap du behöver till mig så jag kan förmedla det till dig. Jag förmedlar inte om död, sjukdom och kan inte påverka andra människors känslor och åsikter. Jag kan ge dig råd, för att du ska hitta den rätta vägen för dig.
Som person är jag lugn och trygg.

Jag har upplevt mycket i mitt liv, både bra och dåliga saker. Vilket ger mig en djup förståelse och empati för dig som kontaktar mig. Min själ är gammal och jag har spårat den ända tillbaka till Alexandria eller Atlantis som de flesta kallar det idag.

Ljuset finns även på de mörkaste platser, man måste bara öppna ögonen för att hämta in ljuset se den universella kärleken.

För att komma direkt till mig Ring 0939-7576
Gör val 3 och knappa in mitt Agentnr 49

Med ljus och kärlek till er, varmt välkomna att kontakta mig.