Alexander

Medium, Samtalsterapeut/själavårdare & healer
Kort information

Hej
Alexander Lauritsen heter jag och arbetar som internationellt clairvoyant medium och healer med Malmö som bas. Med över 15 års erfarenhet inom branschen . Är född medial i Danmark och uppväxt dem flesta år i Sverige . Talar Engelska, danska, norska & svenska. Brinner för att människor skall finna sin livskraft och potential i livet! Det gäller bara att upptäcka det trots att livet ibland kan vara brokig är allas livsresa en spännande väg att gå. Jag har fått förmånen i mitt yrke att följa många människors livsresor i olika skeden både i sorg och glädjestunder vilket varit en oerhörd berikande utveckling även i mitt liv.

Är utbildad Samtalsterapeut/själavårdare vid Life Christian University Campus Stockholm
Samt gått flertal kurser och utbildningar i mediumskap, healing , andlighet norden runt under många år.
Går ständigt nya kurser inom andlighet och medialitet då min kunskapstörst och hunger aldrig mättas samt att vara en ”ren kanal” är viktigt i mitt arbete. Bedriver själv utbildningar i Sverige till certifierat medium & Healer.
Jag finns på linjen för dig vad gäller vägledning i livets alla frågor. Erbjuder medial vägledning och kan se framtiden med hjälp av mina guider, tarotkort och kristallkula samt kaffesump.
Jag förmedlar även andekontakt kontakt mellan anförvanter,nära och kära som gått över till andevärlden. De som jag förmedlar kommer av fri vilja, dvs jag kan aldrig tvinga fram någon!
Kom gärna till mig med frågor av alla de slag. Mitt mål är att ge dig hopp och en ljus framtidstro!
Jag bestämmer inte vem som kommer från andevärlden eller vad den personen vill säga. De som kommer vid en session har någonting att säga dig just nu i det skede i livet du befinner dig. Andevärlden är lika lite homogen som livet på jorden,men våra släktingar och vänner som gått över vakar över oss och försöker hjälpa samt bistå oss efter bästa förmåga.
Erbjuder även healing, chakra balansering på distans och omkodning av lägre energier Tidigare liv avläsningar , kontakt med din skyddsängel. Husreningar av lägre energier och andar som fastnat på distans. Djurkommunikation- vägledning kring hur ditt husdjur mår och healing till djur. Erbjuder även psykodynamisk och kognitiv samtalsterapi. Ser fram emot att vägleda dig på linjen.
Agentnummer: 41