Skytten

Kärlek:
Änglarna ser till att ditt kärleksliv blommar när du spenderar tid ensam med din partner eller med dig själv. Det verkar som om du blivit förvirrad eller kommit i konflikt med andra personers råd. Det är dags för dig att koppla bort ifrån omvärlden så att du bättre kan höra dina egna känslor och åsikter. Om du är i ett partnerskap kommer tid spenderad tillsammans borta från andra att förnya er relation och ta den till en ny nivå. Det kan betyda ta semester, gå på en naturvandring, njuta av en lång biltur eller slå av telefonerna och datorn för att ni båda ska njuta av en stilla eftermiddag hemma. Det kan också vara att ni behöver en ny smekmånad, vilket kan vara det bokstavliga budskapet. Det kan alltså vara en fördjupning av relationen eller en y seriös relation. Dessa aktiviteter blir mer meningsfulla när du spenderar tid ensam eller med din partner. Lyssna till ditt hjärta.

Jobb:
Du har bett om hjälp med din karriär och nu sker det. Ibland upplevs förändring som stressande. Jag hjälper dig att göra plats för det nya. Lägg noga märke till idéer, drömmar och visioner som dyker upp flera gånger. Dessa r gudomligt inspirerande vägkartor som leder dit du vill gå. Du kanske inte kan se hela vägen eller vart den leder, men varje steg kommer att lysas upp längst vägen. Kalla på Änglarna om du behöver mer hjälp. Ditt livssyfte leder dig till ett välsignat karriärbyte.

Ekonomi:
För att det ska bli bättre med ekonomin kanske detta är en väg att gå som på sikt skapar bättre förutsättningar framåt. Du får jobba på det. Rekommendationen från änglarna lyder starkt att du bör gå en utbildning av något slag. Det kommer att påskynda uppfyllelsen av ditt livs syfte. Du kanske oroar dig om du har råd att gå din utbildning, men vi änglar ser till att allt kommer bli försörjt under tidens gång.
Denna utbildningsprocess kommer att ge dig framgångar. Den berikar din förståelse för din andliga kraft, och påskyndar din hågkomst av och motivation framåt. Vi kommer att vägleda dig till lärare, skolor, böcker, fonder, tidsplaner och alla tillgångar som är rikligt tillgängliga för dig nu.