Skorpionen

Kärlek:
Lite komplicerat, så blir det ett kort svar på din relationsfråga. Personen du känner dig dragen till har många fina kvaliteter som du finner attraktiva. Det finns dock inte tillräckligt med ömsesidig attraktion för att skapa det du söker. Den här relationen är mer som en katt och råtta lek där en partner ideligen drar sig tillbaka och försvinner eller försvinner i sitt jobb. Ingen av personerna tycker om denna obalans och brist på personkemi är orsaken. Det kan leda till genuin kärlek vilket i sig själv kan vara en grund för en långsiktig relation. Det behövs en pusselbit till, vilket ni båda egentligen vet om redan. Varje relation är en synergi av blandade energier. Du kan inte helt och hållet kontrollera attraktionsfaktorn, men du kan sätta dig över och styra den. Ibland kan smärtsamma erfarenheter dra dig till ohälsosamma relationer då du återskapar den ursprungliga situationen i ett försök att hela den. Du kan be änglarna om vägledning för att hjälpa dig att höja dina frekvenser så att du attraherar en partner av liknande natur. Du förtjänar att vara i en relation och attraktion så det är värt din tid och bemödande att manifestera en med dessa kvaliteter.

Jobb:
Du har gått igenom förändringarna nu. Ditt sinne behöver lugn och ro, och jag är här för att hjälpa dig med din önskan. Du har nästan slått knut på dig själv genom att jobba mycket, och nästan gjort dig oumbärlig. Jag kommer att ge dig möjligheter att vara för dig själv, då du kan slappna av i ditt sinne och hjärta. Jag kommer att ge dig lugn i din själ som kan behövas, i form av semester. Som änglarna kan du sväva över stormarna som kan virvla runt dig just nu. Genom andning och intention kan du vara fokuserad vad som än händer i ditt liv. Denna inre fridfulla grund har en stark helande påverkan. Ditt yttre liv kommer snart att reflektera din inre frid. Enkla vägar ligger framför dig och det värsta ligger nu bakom dig.

Ekonomi:
Allt trubbel som gäller ekonomi blir löst nu. Dina böner om inre frid har blivit hörda och du är värt beröm för din roll att införa frid i denna situation. Om alla inblandade är samarbetsvilliga och öppna till sinnes, även om vissa personer inte brukar vara det. Lita på den inre vägledning du får och var öppen för de förändringar som krävs av dig. lita på din inre vägledning du får och var medveten om förändringar som kan vara obekväma, men ofta nödvändiga. Be mig hjälpa dig med olika aspekter av förhållande till pengar. Innerst inne bär det med sig goda, lärdomar för att växa även om det inte ser ut så. Fokusera dig på denna sanning så mycket som möjligt.