Lejonet

Kärlek:
Känslighet är en vacker och kraftfull gåva, och det finns ingenting sådant som att vara för känslig. Din känslighet hjälper dig framåt till sanningen om situationer och människor och det är viktigt för dig att lita på dina aningar, intuitiva känslor och intryck. Det kommer in en person inom en snar framtid i ditt liv, men det innebär förändringar på många plan. Tillbringa tid ensam i naturen för att utveckla din sensitivitet ytterligare. Du ska undvika tuffa situationer. Be mig att hjälpa dig att välja sällskap och aktiviteter hemma eller på jobbet. Du ska veta att det är ofarligt för dig att känna djupa känslor, för de är en del av din sensitivitet. Visualisera oss två inneslutna i ett blåvitt ljus. Detta ljus löser upp lägre energier och omvandlar dem till kärlek. Ljuset hjälper dig också att skilja mellan dina och andra människors känslor.

Jobb:
Omstruktureringar och nytt folk som kommer in i bilden. Under dessa förändringar krävs stor tillit och arbetsuppgifterna kan komma att kännas jobbiga innan det blivit struktur på det hela. Du kommer att få visa dina framfötter och leda andra i detta. Ekonomiska frågor är faktorer som spelar stor roll i sammanhanget. Jag kommer att ersätta eventuellt själv tvivel gällande dina kvalifikationer med en förstärkt längtan att tjäna, hjälpa och lära. När ditt fokus är mer ”Hur kan jag göra här?” Oroa dig inte för vad andra kanske tänker om dig. Fokusera på dina styrkor, de många läxor du har lärt dig och på hur bra det känns att vara ett levande exempel på att följa vägledningen du hör inom dig.

Ekonomi:
I det förflutna har du nöjt dig med det lilla och inget mer. Jag är här för att höja din standard. Jag är också här för att visa att du inte behöver lida på något sätt. Du är inte självisk för att du önskar ett bättre liv. Ju mer du tar emot, desto mer kärlek kan du ge till andra. När du tillåter dig att ta emot förses du också med alla nödvändiga verktyg för ditt livssyfte. Du inspirerarar även andra när du visar att den andliga vägen ger dig allt stöd du kan tänkas behöva. Änglarna vill att du ska kunna njuta av livet. Be om vår hjälp, så kommer det till dig.