Kurser

Kvalitetssäkra ditt Mediumskap

Det finns mängder med mediala kurser ute på marknaden det är vi fullt medvetna om så därför vill vi profilera oss tydligt.
Fråga: Varför skall jag gå just “Kvalitetssäkra ditt Mediumskap” hos er?
Svar: Det är en gedigen kurs med MERVÄRDE och vi erbjuder dig en utbildning i sammalagt fyra block med mentorskap, var och ett block är fristående.
Att arbeta som medium kräver att vi har kunskap inom många område och det kanske är så att vi är bättre på vissa saker än andra. Därför har vi valt att erbjuda dig den bästa inom varje område. Dina mentorer har sina specialkunskaper i de ämne de är mentorer i. Utbildningen leder till ett certifikat om du uppfyller kraven och klarar alla delproven. Den är förlagd på distans vilket innebär att du läser i din egen takt, gör dina delprov när du känner dig red, allt är individuellt upplagt.
Fråga: Vad exakt menar ni med mervärde?
Svar: Med MERVÄRDE menar vi att i denna kursen ingår det många fler ämne än i en vanlig mediumkurs så förutom de vanliga grunderna som att lära sig om bla  Aura # Chakra # Lär dig Pendla # Psykometri #  Budskap från andra sidan # Intuitionen # Meditation # Andekontakt # Att hålla Seans # Tolka tarotkort/orakelkort # Tidigare liv # Övningar, innehåller den även
Feng Shui, Läran om olika healingformer, Vad ett trollbord är, Samisk Medicinalkunskap, en inblick i Örternas värld, Drömtydning och mycket mer. Spännande eller hur ?
Dessutom har vi avtal med KLARNA vilket innebär att du kan betala kursen via faktura, direkt eller på avbetalning.

——————————————————————————————

1 årig Djurkommunikationskurs på distans i tre delar. Tre träffar under året, där man gemensamt går i genom avsnitten, prov och får  diplom/certifikat.