Kräftan

Kärlek:
Föreställ dig vad du skulle vilja göra om allting var möjligt, nu meddetsamma. Och vet du vad? Allting kan hända, och den här dagen är lika bra som alla andra för att gripa varje tillfälle. Vi änglar kan vägleda dig och stötta dina handlingar så att du genast kan sätta i gång att njuta av ovanliga aktiviteter. Vad skulle du vilja göra i dag? Ta en stund på dig att fundera och observera alla tankar som poppar upp i ditt huvud. Och ta sedan och välj en sak utan dröjsmål tar du itu med och förvekliga det du valde. Detta gör du av kärlek till någon som du håller av, mycket. Barn, man, mor och far…. Jag får att du är en försiktig person, men som också kan överraska ibland med spontana saker. Du kommer att göra flera förändringar under året både stora och små, sådant som ej blivit av innan.

Jobb:
Du kommer bli beviljad eller få tillåtelse att göra någonting utanför rutinen när det gäller arbetet. Du är en driftig person som ständigt kommer med idéer. Eftersom du fort tröttnar på att hålla på med samma saker för länge, får du verkligen bita ihop. Det ska vara något som kräver noggrannhet. Det kräver tålamod och det kommer Änglarna att hjälpa dig med. Lyssna på dem denna gång. Alla kommer bli nöjda i detta och kommer att följa ditt exempel. Det nya perspektivet du kommer att vinna ska hjälpa dig att se hela ditt liv med nya ögon, och du kommer att uppskatta allt och alla runt omkring dig på ett nytt sätt. Att du närmar dig det obekanta kommer också att lära dig något om de dolda talanger och den styrka som du äger – detta kan bli en katalysator för underbara, nya möjligheter.

Ekonomi:
I stället för att kämpa för att skaffa dig det du önskar ska du slappna av och låta saker och ting komma till dig. Du är inte tvungen att anstränga dig för att hitta saker du söker – gör dig bara en klar vision av att det redan är ditt, känn förvissning om att det kommer till dig utan besvär och följ vägledningen du får. Du släpper alla föregångssätt för att tillfredsställa dina behov. Var som den smarte metaren som använder rätt sorts bete, i detta fall dina klara tankar. Du kastar ut reven i havet, vilket motsvarar handlingen att överlämna sina önskningar åt anden och tålmodigt vänta på att bli belönad. Det kommer in medel.