Jungfrun

Kärlek:
Romantikänglarna vägleder dig att skapa intimitet med din partner genom att avslöja dina äkta känslor, dina drömmar och önskningar och de andra innersta sidorna av dig själv. Du upptäcker gemenskap och lär dig nya sätt att älska. Om du är i en nuvarande relation är detta ett meddelande om healing genom en ärlig dialog. Det är speciellt sant om du har stoppat undan känslor istället för att diskutera dem med din partner. Kanske kan änglarna hjälpa er med en tydligare vägledning. Vi har förmågan att ge dig styrkan och stödet att medge dem. Oavsett så är kommunikationen viktig. När ni avslöjar ert innersta för varandra, fördjupas era band, steg för steg.

Jobb:
även om du kan känna dig skrämd av tanken på förändringar, så är eller kan det vara ett måste nu. Välkomna nya möjligheter och var viss om att det är tryggt för dig att följa ditt hjärtas vägledning och drömmar. Håll fokus på kärlek, tjänande och ande, och undvik nejsägare och skeptiker. Kom ihåg att du inspirerar andra med din berättelse om att vända utmaningar till segrar. Håll inte tillbaka nu, för du är redo att flyga. Det är ett visst jobb hemma nu. Medvetenheten om miljön påverkar en i vissa aspekter och änglarna är beredda att hjälpa till med detta ansvar som vi har mot Moder Jord. Änglarna tar hand om oss på land och hav. Det kan innefatta tid till ett nytt tänk.

Ekonomi:
Det spelar ingen roll vad som hänt i det förflutna, din nutid och framtid är nu tryggt skyddad av änglarna. Jag hjälper dig att få det du behöver, och hjälper ditt hjärta släppa oro eller rädsla. Änglarna är här för att hjälpa dig att släppa taget om gamla självförstörande, tankar eller beteenden. Med andra ord är jag här för att hjälpa dig att njuta av en förnyad känsla av trygghet och sinnesfrid. De andra änglarna och jag håller vakt runt om dig, ditt hem, fordon och arbetsplats. Inga negativa energier kan tränga igenom vårt energifält. Du kommer att få det lilla extra du behöver under ordnade former inom en snar framtid. Du är beskyddad ifrån all form av skada. Det värsta ligger bakom dig och du sa snart kunna känna dig trygg ekonomiskt. Och en del av det hela är att Dra in på sådant som du inte behöver just nu, så växer det fram fortare.