Ärkeängel Rafael

Ärkeängel Rafael kallas för healingängeln.
Han arbetar för att läka människornas kropp, sinne och själ så att de kan njuta av lugn och god hälsa.
När Rafael är hos dig, kan du uppleva många olika tecken på hans medkännande vård för dig. Här är några tecken på Raphael närvaro när han är i närheten. Med undantag för situationer där en persons eller sjukdom är en del av deras övergripande gudomlig plan, kommer Ärkeängel Raphael främja läkningen. “ÄrkeängelRaphael svarar ofta böner genom att viska förslag som du hör som tankar, känslor och drömmar. Raphael guidar dig genom ditt tillfrisknande, ”lyssna” efter något tecken en tanke, idé, eller inre meddelande. Han visar ibland på ett humoristiskt sätt när han kanske tycker vi inte ”hör” och behöver mer kunskap om vårt tillfrisknande. Då kan du hitta helande böcker i din kundvagn som du vet att du inte själv lagt dit eller hemma i bokhyllan som du vet du inte köpt.
När du ser någon särskilt vacker eller slående i naturen, kan du tacka Rafael för att han healar vår planeten Säg till honom att du kommer att göra din del av världen till en bättre plats för de nuvarande invånarna, och även för kommande generationer.
Ett annat tecken på Rafaels närvaro är vägledning som du får om hur du läker relationer du har med andra som har blivit dåliga. Det sätt som Rafael väljer ofta att hjälpa till att läka dina relationer är genom att uppmuntra dig att kommunicera Raphael hjälper dig med detta genom att försiktigt knuffa dig att uttrycka din sanna känslor för dig själv och dem omkring dig. Detta kommer att öka graden av kommunikation inom dina relationer, som tar dig närmare dem du älskar och till dig själv.
Färg: Grön
Planet: Merkurius
Element: Jord och vatten
Kristaller: Opalen
Metall: Aluminium och Kvicksilver
Veckodag: Onsdag
Grönt ljus
Du kan se grönt ljus i luften omkring dig när Rafael besöker dig eftersom hans energi motsvarar den gröna elektromagnetiska frekvensen. Rafael är noga med att visa tecken på sin närvaro, du kommer att kunna se hans gröna auraljus när han kommer. Han vill att du ska veta att han är med dig, som ett sätt att trösta dig och lindra din stress. Han lyser så starkt att man ibland kan se ljusglimtar av hans smaragdgröna ljus med fysiska ögon.