Ärkeänglarna

Oavsett religion eller trossystem, så är berättelser om änglar en del av vårt arv, av tråden som syr ihop mänsklighetens historia.
Ärkeänglar anses mycket kraftfulla andliga varelser som har fångat vår uppmärksamhet i århundraden. Prefixet “båge” avses styrande eller chefen på grekiska. Medan det exakta antalet ärkeänglar är okänt, säger många traditioner och religioner att det finns sju ärkeänglar. Vilka som är dessa sju är också en diskussion och det varierar från tro till tro. Många skrifter berättar om ärkeänglarnas stora förmågor som healers och guider även om ingripande i många av livets svåra situationer.
Ärkeänglarna är våra lärare, vårdnadshavare och vänner. Ärkeänglar är himmelska varelser, de är en förlängning av Gud själv, och de gestaltar hans nåd, kejserlighet  och makt. Alla Ärkeänglar är healers. De kommer som läkare och reparera våra kroppar och våra själar. Det finns ingenting de inte klarar av. Titeln “ärkeängel” gavs till dem som blev mästare i sina världar. För att bemästra rollen fick många förkroppsliga sig i mänsklig form, och uppleva samma möten och upplevelser som oss människor på jorden. Det var några som stannade kvar i himmelsvärlden.
Här under flikarna kan du läsa om ett par av våra Ärkeänglar

Ljus & Kärlek
Eva, Änglaportalen